Coronavirus – Praktijk Het Veen – Timmerman – Westerhaar-Vriezenveensewijk
Header afbeelding
Hoofdweg 132-E 7676 AJ Westerhaar-Vriezenveensewijk Tel:0546-659440

Coronavirus

COVID-19 

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

We verzoeken u om NIET zonder afspraak naar de praktijk te komen, maar altijd eerst telefonisch contact met ons op te nemen. De assistente zal samen met u en de huisarts bespreken of het voor u verstandig is naar de praktijk te komen.

Mocht u op de dag van uw afspraak gezondheidsklachten hebben die kunnen wijzen op een eventuele besmetting met het Corona virus, kom dan niet en laat het ons weten.

We kunnen ons voorstellen dat deze wijziging even wennen is voor u maar voor uw en onze gezondheid wel noodzakelijk om het virus onder controle te krijgen en te houden.

 

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.